Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

02. 06. 2020. 14:52 >> 14:48
1

OO DPS TIVAT

"Potrebni dodatni napori za željenu turističku sezonu"

Potrebno je da se ulože dodatni napori kako bi se turistička sezona odvijala u željenom pravcu, saopštio je Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Tivat.

Kako navode, sinoć je održana sjednica Opštinskog odbora u proširenom sastavu, kojoj su prisustvovali koordinatori ispred Predsjedništva i Izvršnog odbora Predrag Nenezić i Goran Jevrić.

Na sjednici kojom je predsjedavala predsjednica OO DPS Tivat Jovanka Laličić, bilo je riječi o proteklom periodu obilježenom epidemijom novog koronavirusa, o mjerama Nacionalnog koordinacionog tijela, Vlade Crne Gore i organa lokalne samouprave Tivta.

"NKT, Vlada Crne Gore i svi državni organi dali su svoj puni doprinos u očuvanju zdravlja ljudi i doprinijeli da se uspješno izborimo sa epidemijom", rekla je Laličić.

Posebno je istakla da su u novonastaloj situaciji punu odgovornost, mobilnost i sposobnost pokazali i Opštinski tim za zaštitu i spašavanje na čelu sa Predsjednikom opštine, svi organi i službe na lokalnom nivou, članovi Crvenog krsta, volonteri koji su svjesni rizika po lično zdravlje pružali pomoć najugroženijim građanima naše opštine, kojima je ta pomoć bila potrebna.

"Najveća zahvalnost pripada građanima Crne Gore, koji su poštovanjem mjera doprinijeli činjenici da je Crna Gora danas prva država u Evropi koja nema slučajeva novog koronavirusa. Tivćani i Tivćanke su pokazali solidarnost, ali i veliku odgovornost i disciplinu", dodala je Laličić.

"Kada je u pitanju saniranje ekonomskih, odnosno socijalnih posljedica epidemije, data je puna podrška Vladinim, ali i mjerama koje je Skupština opštine nedavno usvojila, uz obavezu da se pažljivo prati ekonomska situacija u gradu i adekvatno tome preduzimaju dalje aktivnosti. Potrebno je da se ulože dodatni napori kako bi se turistička sezona odvijala u željenom pravcu", navode u saopštenju.

Na sjednici je, kako navode, bilo riječi o velikom broju aktivnosti koje je Opštinski odbor u Tivtu realizovao u proteklom periodu, a koje će biti intenzivirane u predstojećim sedmicama.

"Zahvaljući dobro vođenoj politici u proteklom periodu, brojnim realizovanim projektima, ocijenjeno je da će Demokratska partija socijalista u Tivtu sigurno ostvariti ubjedljivu pobjedu na predstojećim izborima i time nastaviti put evropskog razvoja Crne Gore", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније