Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 06. 2020. 20:28 >> 20:27
2

REAKCIJA DEMOKRATA

"Ako imate dokaze, predajte ih tužilaštvu"

Demokratska Crna Gora pozvala je kotorski DPS da svaki dokaz koji ima protiv Vladimira Jokića, Marije Bernard ili bilo kog drugog, preda tužilaštvu i sudovima. Ocjenjuju da se neće utvrditi nikakava povreda zakona uprkos, kako navode, lažima i falsifikatima.

"Ovoga puta su odabrali potpuno pogrešan put jer u Kotoru, niti bilo gdje drugdje gdje Demokrate vrše vlast, nije bilo afera niti zloputreba, osim onih koje je radio i sada još uvijek radi DPS", navodi se u reagovanju Demokrata na saopštenje DPS Kotor.

Oni su u saopštenju naveli imena osoba za koje sumnjaju da su preko rodbinskih i kumovskih veza zaposleni na funkcijama u kotorskoj opštini.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније