Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Pobjeda, Objavila: R.B. ]

06. 06. 2020. 08:18   >>  08:16 10

KONTRA STAV

Radović o izborima suprotno partiji

Predsjednik SO Budva i član Glavnog odbora Demokrata Krsto Radović kazao je da će Demokratska partija socijalista na narednim lokalnim izborima u Budvi doživjeti ubjedljiv poraz, a da će opozicija u septembru pobijediti na parlamentarnim izborima.

"Danas smo poslali jasne poruke, a građani su nam rekli da se ne svađamo, da se poštujemo, da se uvažavamo, i da pobijedimo DPS koji će doživjeti najveći poraz na narednim izborima, kakav će se prepričavati decenijama. Iz naše Budve kreću promjene u cijeloj Crnoj Gori, i ako bog da u septembru ćemo imati vlast i na državnom nivou", rekao je Radović nakon sjednice budvanskog parlamenta 4. juna na kojoj se nije glasalo o njegovoj smjeni zbog isteka roka za glasanje.

Radovićev stav o izlasku na izbore, iskazan je pred njegovim partijskim šefom Aleksom Bečićem koji je aplaudirao njegovoj izjavi, suprotan je zvaničnom stavu Demokrata o bojkotu ili odgađanju izbora do ,,stvaranja uslova za prve fer izbore u Crnoj Gori“.

Bečićev plan, koji je lansiran u martu, sadržao je pet tačaka: bojkot parlamenta, bojkot izbora, definisanje minimalnih izbornih uslova, međusobno nenapadanje opozicije, kao i sinhronizovano djelovanje opozicije nedavno modifikovan je u sedam tačaka i po prvi put pominje mogućnost odgađanja izbora do "stvaranja uslova za njihovo održavanje"

Nijedna tačka plana ne predviđa redovno održavanje izbora u septembru kako je to najavio Krsto Radović.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније