Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.B. ]

06. 06. 2020. 14:26   >>  14:54

SNP

"Žmure na probleme planske gradnje"

Na primjeru dijela prostora oko brda Ljubović možemo vidjeti koliko gradska uprava iskreno vodi računa o planskoj gradnji, saopštio je Bogdan Božović, odbornik SNP CG u Skupštini Glavnog grada.

"S obzirom na broj zaposlenih u lokalnoj administraciji nemoguće je da nema stručnjaka iz te oblasti koji bi ukazali na propuste. Žmurenje ili bježanje od problema od strane predstavnika vlasti neće doprinijeti rješavanju istih", navodi se u saopštenju Božovića.

Smatraju da bi bilo korisno objasniti stanovnicima Zabjela zašto su ih prethodne administracije, na čijem čelu se nalazio kadar DPS-a, kako navode, obmanjivale da će rekonstruisati ulicu Vojislavljevića.

"Aktuelna gradska uprava je na odborničko pitanje SNP-a odgovorila da je taj projekat preskup, pa je teško povjerovati da prethodne gradske uprave nijesu imale uvid u troškove tog projekta. Logičan zaključak je da je to bio sam jedan od predizbornih trikova vladajuće partije", piše Božović.

Odbornici SNP-a su, kako navode, u gradskom parlamentu postavili i pitanje da li je u mjestu Zagorič, u ulici koja se nalazi pored groblja predviđeno neko saobraćajno rješenje koje bi olakšalo saobraćaj za vozače i pješake.

"Dobili smo šturi odgovor bez datuma kada bi mogli očekivati početak radova na rekonstruisanju te ulice", zaključuje se.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније