Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.B. ]

07. 06. 2020. 09:28   >>  09:29 5

REAGOVANJE DEMOKRATA

"Krivična prijava rezultat beznađa DPS-a"

Krivična prijava protiv funkcionera Demokrata rezultat je beznađa sa kojim se DPS suočava uslijed spoznaje da će zbog katastrofalnog rada i poslijednjih nelogičnih i krajnje sebičnih poteza doživjeti jako loš rezultat za par mjeseci, saopštili su iz budvanskog odbora Demokrata. Navode da se DPS hvata za slamku i napominju da da krivičnu prijavu Predraga Jelušića neće da komentarišu. I budvanske Demokrate najavljuju krivične prijave.

"Znaju oni vrlo dobro da je predsjednik SO Krsto Radović sve zakonske rokove i staturne i poslovničke obaveze ispoštovao, zato im ne pada na pamet da se obrate jedinoj nadležnoj ustavi, već se obraćaju svojoj koleginici iz Izvršnog odbora DPS Budva, ministarki Suzani Pribilović i državnim tužiocima, misleći da će neki efekat postići time", navode iz Demokrata.

Oni u reagovanju ističu da je krivična prijava "kruna pravničkog neznanja unutar protivustavno deklarisane većine".

"DPS je do te mjere degradiran i čak je i njihove članove, odbornike i funkcionere sramota svega što radi rukovodstvo u ovim danima, da nisu htjeli imenom i preziimenom da potpišu prijavu, već su potpisali Opštinski Odbor, što je stvarno presedan. Ono što će takođe uslijediti u narednim danima, jesu nove krivične prijave, koje ćemo mi podnijeti protiv svih odgovornih i umješanih u korupciju i kupovinu odbornika Džakovića, kao I za lažno prijavljivanje. Posebno ćemo pratiti šta je ono što će eventualno isposlovati Džaković i DPS, a što je odbio Dragan Krapović da mu učini u zamjenu za podršku u Skupštini Opštine iz razloga što je svaki uslov i zahtjev bio apsolutno nezakonit. Naravno, daleko od toga da su to otvorene liste", piše u reagovanju.

Saopštili su da pripremaju krivične prijave protiv Predraga Jelušića i drugih, kako navode, odgovornih vezano za Luku Budva, ali i i neke druge poslove u koje je ukljčeno Morsko dobro i Jelušić.

"Nama je dovoljna satisfakcija da nastavimo odbranu grada upravo sva podrška i čestitike koje čujemo ovih dana, bukvalno od svih građana, nevezano kojoj političkoj strukturi pripadali ili je podržavali do sada. Jer svi shvataju koliko je sraman potez u jeku pandemije i situacije kada smo na pragu ogromne ekonomske krize, na par mjeseci od izbora, ekonomsku politiku gurnuti po strani i posegnuti za korupcijom odbornika, ne bi li se kako dohvatili fotelja na par mjeseci", navodi se u saopštenju.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Budva, Opštinski odbor Crnogorska Budva i Opštinski odbor Socijaldemokrate Budva, podnijeli su juče krivičnu prijavu protiv predsjednika SO Budva Krsta Radovića, odbornika i predsjedavajućeg na 34. sjedinici SO Budva Gojka Liješevića i drugih NN lica zbog zloupotrebe službenog položaja i povrede ravnopravnosti  >>> 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније