Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ RTV Budva; Objavila: M.M. ]

08. 06. 2020. 19:22 >> 19:20
6

DŽAKOVIĆ

"DF i DCG imaju rok od 48 sati da potpišu Predlog o otvorenim listama"

Stevan Džaković, nezavisni odbornik u SO Budva, obratio se danas čelnicima DF i Demokratske CG Andriji Mandiću i Aleksi Bečiću, kao i ostalim predsjednicima parlamantarnih partija koji podržavaju otvorene liste, istakavši da imaju rok od 48 sati da sa svim poslanicima potpišu Predlog izmjene izbornog zakona.

 

"Na ovaj način se zadnji put obraćam predsjednicima DF i Demokratske CG Andriji Mandiću i Aleksi Bečiću kao i ostalim predsjednicima parlamentarnih stranaka u CG koji podržavaju otvorene izborne liste i neposredne izbore kao što naš Ustav propisuje. Imate 48 sati, do preksjutra veče do kraja dana, da sa svim vašim poslanicima potpišete Predlog izmjene izbornog Zakona koji je u Skupštinu CG prije dvije godine predao poslanik Aleksandar Damjanović, i na taj način kako vi kažete, spasite Budvu", poručio je Džaković.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније