Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

14. 06. 2020. 13:38   >>  13:38

VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ

Mijenjati državnu politiku kako bi se spriječilo nazadovanje

Predsjednica SDP Draginja Vuksanović Stanković smatra da država hitno mora mijenjati politiku kako bi se spriječilo ”dalje nazadovanje u gotovo svim oblastima I kako bi se odblokirao evropski put”, saopšteno je nakon na sjednici Opštinskog odbora SDP Budva.

“Da bismo poboljšali ekonomsko socijalni položaj naših građana, moramo kao država hitno mijenjati politiku koja nas je dovela u ovakvo stanje koje naši međunarodni partneri nazivaju hibridnim režimom”, saopštila je ona.

Ona tvrdi da od snage SDP dominantno zavisi u kom pravcu će ići Crna Gora.

“Da li u pravcu daljeg demokratskog propadanja ili snažno u reforme koje će značiti pravdu i pristojan posao za sve. Srećom , naša snaga je sve veća, a naša vizija, kao što je pobijedila nacionalizam iz 90-ih, pobijediće i današnji, ponovo probuđeni, nacionalšovinizam, ali i nepravdu u kojoj neki tajkuni vlasti imaju i mogu sve, a ogroman broj građana nema ni najosnovnija prava i mogućnosti”, dodala je predsjednica SDP.

Predsjednica SDP je govorila I o brojnim prijedlozima i inicijativama te partije za popravljanje socio-ekonomskog položaja velikog broja građana.

 “Bavimo se penzionerima, nezaposlenima, prosvjetarima, medicinskim radnicima, zaposlenim u policiji, vojsci, bavimo se poštenim preduzetnicima od kojih živi ova zemlja, a koja prema njima, za razliku od tajkuna, ima maćehinski odnos. To građani prepoznaju i zato podrška SDP raste iz dana u dan” naglasila je predsjednica SDP-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније