Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

17. 06. 2020. 14:01   >>  14:00 1

CRNOGORSKA

Budva jedina žrtva svih političkih dešavanja

Budva je jedina žrtva svih političkih dešavanja, ocijenjeno je danas iz Crnogorske, nakon jutrošnjih hapšenja bivših čelnika opštine.

 

Iz Crnogorske su kazali da lokalni medij i određeni dio građana, kao i poslanika, šalju ružnu poruku.

“Upućeni građani i naši glasači znaju o čemu se radi i podržaće demokratiju i zakonska rješenja, ali onaj dio neupućenih  i neopredijeljenih građana vide samo ono  sto im se  servira”, kazali su iz Crnogorske.

Iz te partije saopštili su da je lokalna budvanska politička scena dotakla dno.

“Uvažavajući pravo svakog političkog subjekta da se bori za sopstvene političke ciljeve i ideale, sa žaljenjem konstatujemo da je lokalna budvanska politička scena dotakla dno ponašanjem lokalnih funkcionera koji se ne mire sa tim da su smijenjeni. Odsustvo odgovornosti za sliku koja se šalje iz našeg grada, daje nam za pravo da pomislimo da je predstava sa policijom bila prvobitna namjera kako bi se nahranilo sopstveno biračko tijelo, a oni kao žrtve ušli u izbornu trku”, poručili su iz Crnogorske.

Mnogo ljudi, kako kažu, nema stvarnu sliku dešavanja u Budvi: "Jedini ugroženi su građani koje politika razvoja grada interesuje. Izbori su blizu i neophodno je objasniti i jasno predstaviti zakulisne radnje, kako bi građani vidjeli šta se stvarno događa u Budvi , a mi ćemo u narednom periodu sve transparentno ponuditi ne skrivajući ničije kršenje zakona i propisa".

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније