Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M. ]

20. 06. 2020. 14:48 >> 22:34
19

KUČ

"Povući ću se ako sud utvrdi da su odluke nezakonite"

VD predsjednice Skupštine opštine Budva Snežana Kuč saopštila je da su odluke objavljene u Službenom listu u skladu sa zakonom, te da svi koji smatraju da nije tako mogu da pokrenu tužbu prema Upravnom sudu. Istakla je da će se povući sa funkcija, ukoliko sud utvrdi da su odluke nezakonite.

"Mi smo uvijek za dijalog i ja ću biti ta koja će organizovati dijalog u okviru ovlašćenja predsjednice Skupštine. Naše odluke su objavljene u Službenom listu i svi oni koji misle da ove odluke nisu u skladu sa zakonom mogu da pokrenu tužbu prema Upravnom sudu a mi ćemo biti ti, ukoliko sud utvrdi da nije u skladu sa zakonom, da se povučemo sa tih funkcija," navela je Kuč.

Ona je istakla da ne žele tenzije, već žele da rade po zakonu.

"I želimo da niko nam ne prijeti jer mi samo obavljamo svoj posao, želimo da stanje bude redovno kako u zgradi opštine tako i u čitavom gradu. I ja ću kao predsjednica Skupštine pokrenuti inicijativu prema predsjedniku opštine da se sastane sa predstavnicima Vlade kako bi se izvršila što prije deblokada računa opštine," zaključila je Kuč.

Пратите нас на

Коментари19

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније