Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio. O.Z. ]

23. 06. 2020. 08:03 >> 09:04
4

DRUGI DAN POSJETE

Milanović sa Brajovićem, posjetiće i Kotor

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović boravi u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori, na poziv predsjednika države Mila Đukanovića.

Drugog dana posjete, Milanović će se sastati sa predsjednikom Skupštine Ivanom Brajovićem. Sastanak će biti održan u 09:30 sati u Vili Gorica.

Takođe, predsjednik Hrvatske će sa crnogorskim predsjednikom Milom Đukanovićem ispred Katedrale Svetog Tripuna u Kotoru, prisustvovati tradicionalnom kolu Bokeljske mornarice, obići katedralu i posjetiti Kotorsku biskupiju, nakon čega je planiran radni ručak koji u čast visokog gosta priređuje Đukanović.

Izvođenje kola Bokeljske mornarice zakazano je za 12.40 sati.

Milanović je juče sa Đukanovićem i premijerom Duškom Markovićem razgovarao o bilateralnim odnosima i stanju u regionu.

Posjeta hrvatskog predsjednika je prva službena predsjednička posjeta nakon višemjesečne obustave međudržavnih aktivnosti uzrokovane pandemijom Kovida-19.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније