Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

23. 06. 2020. 13:28   >>  13:39 8

DPS NIKŠIĆ

Ljekari sa litija poznata imena sa opozicionih lista

Lista doktora koji podržavaju litije, bila bi znatno primjerenija da se objavi kao izborna lista, jer su na njoj imena poznata upravo sa izbornih lista i po političkom angažmanu, ističe se u saopštenju DPS-a.

"Kad god je trebalo biti protiv crnogorske državnosti i nezavisnosti, preko bijelih mantila oblačili su političke dresove. Toliko o nepolitičnosti njihovih skupova. Što se tiče njihove poruke da su ih okupili 'vjera i Bog', nedostaju još samo 'kralj i otadžbina', pa i da taj dio bude u skladu sa onim po čemu ih poznajemo. Uskratili su nas za pojašnjenje njihove tvrdnje da nijesu prekršili mjere NKT-a. Svakako ih demantuje grupno poziranje i fotografija koju su dostavili javnosti", navodi se u sopštenju nikšićkog DPS.

Kako se dodaje, očekuju da stručno objašnjenje i rastegljivo tumačenje mjera NKT, daju svojim kolegama, nikšićkim doktorima, koji se već skoro četiri mjeseca hrabro i pregalački bore protiv epidemije koronavirusa.

 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније