Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 06. 2020. 17:59 >> 17:57
2

ODBOR DPS GLAVNI GRAD

Opozicija bi sa ulice da preuzme vlast

Ovakvo ponašanje destruktivnih opozicionih skupina pokazatelj je da su ti politički akteri svjesni da samo nasilnim putem, mimo redovnog izbornog procesa, mogu dobiti priliku da vrše vlast. Sigurni u snagu crnogorskih institucija poručujemo im da im to neće proći, saopštio je Odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Glavnog grada.

Kako navode, Odbor DPS Glavnog grada održao je elektronsku sjednicu. 

Ističu da je data puna podrška institucijama sistema koje su pravovremenim, srazmjernim i profesionalnim reakcijama spriječili nerede u Glavnom gradu i ostatku Crne Gore izazvane dešavanjima u Budvi od strane opozicionih političkih subjekata.

"Ovakvo ponašanje destruktivnih opozicionih skupina pokazatelj je da su ti politički akteri svjesni da samo nasilnim putem, mimo redovnog izbornog procesa, mogu dobiti priliku da vrše vlast. Sigurni u snagu crnogorskih institucija poručujemo im da im to neće proći", navode u saopštenju.

Članovima odbora elektronskim putem dostavljen je Izvještaj o realizaciji izbornog programa za period 2019. i 2020.  kao i kratak video materijal o najznačajnijim realizovanim projektima u Glavnom gradu.

"Konstatovano je zadovoljstvo stepenom realizacije programa i kvalitetom rada gradske uprave u prethodnom periodu. Odbor je je konstatovao da su pripremne aktivnosti u partijskoj mreži vezane za predstojeće parlamentarne izbore završene na najbolji način što je garant ubjedljive pobjede naše partije na predstojećim izborima", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније