Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Onogošt.me ]

26. 06. 2020. 19:41 >> 19:43
9

GRBOVIĆ

"Imamo ljekare koji ne služe na čast profesiji"

Predsjednik opštine Nikšić, Veselin Grbović, komentarisao je za lokalni Javni servis (RTNK) novonastalu situaciju sa koronovirusom, ocijenivši da su do takvog stanja doveli neodgovorni potezi pojedinaca koji su putovali u zemlje odakle je importovan koronavirus.

Povodom minulih dešavanja kritikovao je i pojedine nikšićke ljekare ističući da ne služe na čast ljekarskoj profesiji.

Zapitao se da li građani Nikšića treba, kako je kazao, uopšte i da idu na liječenje kod njih.

"Moramo nažalost da pojačavamo mjere, ne smije više biti nikakvog okupljanja, mi idemo i u izbore, mislim da ne smije biti nikakvih, ni velikih tribina, ni malih, nego da zaista čuvamo zdravlje naših građana. Iako, nažalost, imamo ljekare koji ne služe na čast profesiji i Hipokratovoj zakletvi, koji nijesu htjeli da pruže zdravstvenu zaštitu povrijeđenom policajcu koji je bio doveden u bolnicu. Mislim da zaista treba građani Nikšića da se zabrinu i da li će zaista ići kod tih ljekara da im pružaju zdravstvene usluge, ja sigurno neću", zaključio je Grbović.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније