Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.B. ]

27. 06. 2020. 10:27 >> 10:36
5

NIŠAVIĆ

"Posljednji istupi plod političkog pritiska"

NKT se ovih dana bavi političarenjem i zbog toga, očigledno, ne stižu da se bave problemom širenja korona virusa, što dokazuju i njihovi poslednji istupi koji su plod političkog pritiska, saopštio je dr Radosav Nišavić, predsjednik OO SNP Bijelo Polje.

"Za svaku je osudu da sebi daju za pravo da kritikuju istupe ljekara te da to nazivaju grubim gaženjem struke i Hipokratove zakletve. Otvoreno gaženje struke je ono što možemo ovih dana čuti od predstavnika ovog tijela. Skandalozne su i izjave pojedinih predsjednika opština, koji pozivaju građane da se ne liječe kod ljekara koji podržavaju svoju Crkvu i narod", navodi Nišavić.

Poručuje da će i dalje biti na skupovima i litijama i odbacuje ocjene da pripada neodgovornoj grupi ljekara koja "radi nešto protiv i na štetu svoje države".

"Ostajem privržen struci, Hipokratovoj zakletvi, kao što ostajem poštovalac istorije, kulture i tradicije Njegoševske Crne Gore", zaključuje Nišavić.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније