Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 06. 2020. 11:50   >>  11:48 2

DEMOKRATE

"DPS Pljevlja pokazuje potpuni fijasko"

Klub odbornika Demokrata Pljevlja saopštio je da pljevaljski odbor DPS-a pokazuje u svojim javnim saopštenjima opštu političku slabost, nemoć i potpuni fijasko.

''Teško je procijeniti da li funkcioneri ovog urušenog odbora trpe veće političke šamare zbog prebijanja građana, neispunjenih predizbornim obećanja ili činjenice da su im rezultati u svim segmentima ravni nuli ili možda zbog toga što ih napuštaju dojučerašnji lideri, odbornici, predsjednici mjesih odbora i članovi, masovno'', kazali su iz Demokrata.

Navode da iz DPS putem svojih saoštenja pokušavaju da etiketiraju funkcionere Demokrata.

Oni navode da je rast Demokrata, a pad DPS-a činjenica koja je vidljiva na svakom koraku.

''Biće nam veliko zadovoljstvo srušiti vas, ali tako da vas više niko i nikada ne sagradi'', zaključuju iz Demokrata.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније