Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

27. 06. 2020. 17:24 >> 20:56
13

DIVANOVIĆ

"Neće biti revanšizma, ružne slike su iza nas"

Novi predsjednik Opštine Budva Nikola Divanović rekao je po preuzimanju funkcije da kod njega nema revanšizma i da će raditi na smanjivanju podjela.

Divanović je danas izabran za predsjednika Opštine Budva, dok je za predsjednicu Skupštine izabrana Anđela Ivanović iz Crnogorske.

Na pres konferenciji, kako javlja reporterka TVCG, novoizabrani predsjednik Opštine je poručio da će svi zajedno raditi već od ponedjeljka.

"Proteklim sedmicama svjedočili ste o dvije Budve - jedna naša i manjinska Budva. To su ružne slike iza nas. Izvukli smo svi pouke", kazao je Divanović.

On je poručio da ne treba Budvu niko da brani od Nikole Divanovića.

"Nema mjesta za slavlje. Budva je u stečaju, ne radi više od tri godine. Moja vrata će biti otvorena za sve Budvane sa dobrim idejama. Radiću na smanjivanju podjela", istakao je Divanović.

On je najavio da će od ponedjeljka raditi na stvaranju novog tima.

"Nećemo se rukovoditi usko partjskim interesima. Mi ćemo se baviti projektima i temama za grad. Ko hoce da radi dobrodošao je", kazao je Divanović.

Na pitanje kako će opština funkcionisati ako i jedna i druga strana tvrdi da je vlast, on je poručio da se zna se ko je od nedavno većina, a da se od danas zna ko je predsjednik Opštine.

"Siguran sam da cemo uspjeti ovo da izvedemo do kraja", dodao je Divanović.

Jelušić: Pred nama su ključni izazovi 

Predsjednika Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) u Budvi Predrag Jelušić istakao je da je pred njima veliki i zahtjevan posao.

"Pred nama su ključni izazovi i moramo pokazati rezultate", rekao je Jelušić.

Situacija u Budvi, kako je naveo, bila je veliki izazov za sve.

"Svi su izvukli pouke iz ovog stanja. Sve dileme treba rješavati u institucijama sistema", naglasio je Jelušić.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније