Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 06. 2020. 11:49 >> 11:48
4

DF REAGUJE

Važnije jedinstvo opozicije od nosioca liste

Nasilno nametanje tema o nosiocu liste, prije konačnog dogovora o nastupu opozicije na izborima, obično je podmetanje, a sada je važnije da opozicija nastupi jedinstveno, nego ko će nositi listu, saopšteno je iz Demokratskog fronta (DF).

 

Iz ovog opozicionog saveza su reagovali na medijske navode da u DF-u vode intenzivne razgovore sa bivšim ministrom unutrašnjih poslova Andrijom Jovićevićem da bude nosilac liste na predstojećim izborima.

"Jutros imamo sinhronizovano djelovanje režimskih i prorežimskih medijama koji su počeli da se bave pitanjem nosilaca liste u opoziciji, konkretno u Demokratskom frontu. Smatramo da je nasilno nametanje ovih tema, prije konačnog dogovora o nastupu opozicije vezano za naredne izbore, obično podmetanje", saopštio je DF.

Forsiranje teme "nosioca liste" je, kako su kazali, "samo bijedni pokušaj da se fokus skrene sa nezaustavljivog procesa objedinjavanja opozicije na jednoj listi za šta se Demokratski front zalaže".

"Demokratskom frontu je trenutno glavni zadatak da opozicija što jedinstvenije nastupi na izborima koji slijede, a ideal kome težimo jeste zajednička, jedinstvena i jedna opoziciona lista. U tim našim težnjama, naporima i nastojanjima mi se nismo bavili pitanjem nosioca jedinstvene opozicione liste, jer smatramo da je to nešto što mora da bude predmet dogovora onih koji budu sačinjavali zajedničku opozicionu listu", pojašnjavaju iz DF-a.

Apeluju na građane da zanemare takve spinove koji, kako tvrde, "žele da u javnosti unesu zabunu".

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније