Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Mina/Vijesti ]

01. 07. 2020. 08:38 >> 08:37
4

IVANOVIĆ OCIJENILA

Carević napravio nikad veće podjele u Budvi

Izlazak iz krize u Budvi zavisi od svih aktera političkog života u tom gradu i vrijeme će pokazati kome su važni Opština i građani, a kome izborna kampanja, kazala je liderka Crnogorske Anđela Ivanović.

Ivanović, koju je na zatvorenoj sjednici odbornička većina izabrala za predsjednicu budvanskog parlamenta, rekla je Vijestima da je njen cilj da Opština Budva ponovo počne normalno da radi i da se smire tenzije.

“Marko Carević je u Budvi napravio nikad veće podjele na Srbe i Crnogorce, Budvane i one koji to nijesu, na vjernike i nevjernike. Svi jednako plaćamo cijenu njegove sujete i želje da vlada”, kazala je Ivanović.

Kako je navela, izlazak iz krize zavisi od svih aktera političkog života u Budvi.

“Vrijeme će pokazati kome su važni Opština i građani, a kome izborna kampanja“, rekla je Ivanović.

Upitana zbog čega je bila neophodna sjednica parlamenta u Turističkom naselju ”Slovenska plaža”, odnosno zašto nova skupštinska većina nije sačekala nastavak skupštinske sjednice koja je bila zakazana za 29. jun, Ivanovićeva je kazala da je bio prekršen zakon.

Upitana da prokomentariše bacanje suzavca i hapšenja, posebno potpredsjednika Demokrata Dragana Krapovića, Ivanović je navela da „nikad nije, pa ni sada neće likovati nad tuđim problemima i greškama“.

„Moramo se više poštovati u političkoj borbi i sučeljavanju argumenata, odgovornost je velika na svima”, zaključila je Ivanović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније