Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 07. 2020. 11:11   >>  11:09 10

ODGOVORILI DIVANOVIĆU

DF: Izvrnućemo vas iz fotelja

Demokratski front (DF), u odgovoru predsjedniku Opštine Budva Nikoli Divanoviću, poručio je da će novu opštinsku većinu izvrnuti iz fotelja naglavačke, navodeći da "nema te mašinerije izborne krađe koja će vam ovoga puta pomoći".

 

Novoizabrani predsjednik Opštine Budva Nikola Divanović ocijenio je da će DPS ubjedljivo pobijediti politički primitivizam na izborima koji su zakazani za 30. avgust.

Iz DF-a navode da nije problem što se, kako kažu, retrogradni DPS poziva na pristojnost, ali da je problem "kada jedan mlad čovjek pristane da bude metla u rukama primitivne, retrogradne i lopovske sekte".

"Nikola Divanović ne samo da je pristao sa svojom ekipom saradnika na funkciju otirača i metle, već je pristao i da zarad novčanika svoga šefa Mila Đukanovića okrvavi ruke. Da okrvavi ruke pozivajući policiju da kukavički napada goloruki narod koji je koristio Ustavom garantovano pravo da iskaže svoje nezadovoljstvo", saopštio je DF.

Treba li, kažu, podsjećati Divanovića "da je policija štiteći njih i njihovu krađu izborne volje građana ubacila suzavac u salu Mediteranskog sportskog centra na djecu od 12 godina?"

"Da ima imalo morala i pristojnosti na koju se toliko poziva, izvinio bi se toj djeci i izgubio glavom bez obzira. O primitivizmu, retrogradnosti Divanovića i DPS na sreću mnogo više kažu snimci iz Budve, nego sva saopštenja koja mu neko napiše a on pristane da potpiše", rekli su iz DF.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније