Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

05. 07. 2020. 11:44   >>  11:44 2

NIKOLIĆ PORUČIO

Na spiskovima samo pet odsto prosvjetara

Član IO DPS Nikšić i direktor Gimnazije "Stojan Cerović" Boris Nikolić pozvao je, one koji sakupljaju potpise da se manu obmanjivanja i zamajavanja javnosti sa spiskovima, jer je, kako tvrdi, podršku SPC potpisalo nešto manje od pet odsto zaposlenih u školskim i predškolskim ustanovama u tom gradu.

 

On naglašava da namjera nikšićkog DPS-a nije bila da prebrojavaju, dijele i prave različite spiskove sugrađana.

“U tu igru upustio se neko drugi, neko kome su podjele, suprostavljanje jednih drugima, dijeljenje na vas i nas, osnovna platforma djelovanja. Ali jučerašnji pompezno najavljeni spisak zaposlenih u nikšičkim obrazovnim ustanovama koji podržavaju SPC  i njenu predizbornu kampanju, indikativan je i jasno oslikava stvarno stanje”, navodi se u saopštenju.

Nikolić tvrdi da je podršku je potpisalo nešto manje od pet odsto zaposlenih u školskim i predškolskim ustanovama u tom gradu.

“Ovaj procenat navodimo da opovrgnemo sve manipulacije kojim se ovih dana služe sakupljači potpisa, inače veoma unosno i popularno zanimanje odnedavno kod nas. Vođeni onom starom "ako i nije istina, ali je dobro izmišljeno" kreatori spiskova zaboravljaju na to da se na desetine hiljada Nikšičana ne nalaze na njihovim spiskovima i listama, da desetine hiljada  naših sugrađana  vjeruje u građansku, multietničku i multikonfesionalnu Crnu Goru”, navodi Nikolić.

On poziva kreatore spiskova da ne zamajavaju građane.

“Zato pozivamo kreatore ovog projekta da se manu daljeg obmanjivanja i zamajavanja javnosti sa nekim spiskovima, jer iako ste samo pet odsto naše populacije, taman toliko da se primaknete cenzusu, nama ste važni i trebate Crnoj Gori”, zaključuje Nikolić. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније