Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 07. 2020. 12:41 >> 12:40
14

REAGOVALI

NKT se bori protiv DF-a, a ne korone

Demokratski front (DF) saopštio je da je, nakon današnjeg saopštenja Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT), postalo jasno da se NKT bori protiv DF-a, a ne korona virusa.

Iz NKT-a je ranije danas saopšteno da smo svjedoci kako je, tokom cijele pandemije koronavirusa, Demokratski front (DF) uradio sve što je bilo u njegovoj moći da oteža i ugrozi borbu za zdravlje i živote građana Crne Gore.

Uz ocjenu da je NKT sastavljen "od partijskih ljekara i visokih funkcionera DPS-a i SD-a", iz DF-a navode kako je NKT "primjer kolapsa zdravstvenog sistema".

Pozvali su NKT da pokaže laboratoriju za PCR testove na COVID-19, i kako izgleda procedura testiranja jednog potencijalno inficiranog građanina.

"A smatramo vrlo svrsishodnim da objasne crnogorskim građanima i koliko je kupljeno pokvarenih respiratora, a koliko ih se pokvarilo za vrijeme upotrebe, i da li će neko zbog toga snositi odgovornost", kažu iz DF-a.

Pozvali su, kažu, članove NKT-a koji tvrde da nijesu primili ni centa od marta mjeseca, da objave svoje platne liste.

"A isto će uraditi i lideri i poslanici DF-a, da uporedimo ko je profitirao za vrijeme pandemije, a ko je donirao u borbi protiv koronavirusa. I na kraju pozivamo Mila Đukanovića da zajedno sa Milutinom Simovićem odabere termin za televizijsko sučeljavanje sa bilo kim iz DF-a, da im sve ovo dodatno obrazložimo kao optužnicu crnogorskih građana zbog toga što su zloupotrebljavajući službeni položaj, zarazili Ustav, inficirali čitavu Crnu Goru, i priključili je na njihov pokvareni respirator. Ali da prije sučeljavanja donesu PCR test da su negativni na COVID 19, pošto postoje udaljene sumnje da su pozitivni", istaklil su iz DF-a.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније