Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.L.B. ]

06. 07. 2020. 16:00 >> 15:59
9

SRPSKA ALTERNATIVA

Perišić: Očekujemo mjesto u vladajućoj koaliciji

Srpska Alternativa pozvala je Srbe u Crnoj Gori, da ukažu povjerenje toj listi na parlamentarnim izborima, bez obzira na to da li će, nastupiti samostalno ili u koaliciji.

Cilj je kažu, da kao legitimni predstavnici srpskog naroda uđu u vlast i rade u njihovom interesu.

“Glasanjem za Srpsku Alternativu, napravio bi se značajan korak prema integrisanju srpskog naroda u institicije sistema i preuzimanju odgovornosti za aktuelnu situaciju u zemlji, od koje opozicioni lideri i pored više poziva vlasti uporno bježe, čime pokazuju da ne žele dobro svojim biračima, niti srpskom narodu”, naveo je Svetislav Perišić, predsjednik Srpske Alternative.

On kaže i da srpski narod u Crnoj Gori mora da shvati da je svrha učešća u političkom životu borba za participaciju u izvršnoj vlasti, jer se, kako dodaje, samo na taj način može poboljšati status srpskog naroda, “koji je po svemu sudeći do sada razmišljao samo o uhljebljenju svojih lidera, a ne o svojim egzistencijalnim problemima”.

“Srpska Alternativa očekuje da kao nov politički činilac, koji predstavlja srpski narod, a koji uvažava Crnu Goru kao nezavisnu državu, članicu NATO saveza i njen put prema EU, dobije mjesto u vladajućoj koaliciji i svojim djelovanjem pokaže da Srbi nijesu onakvi kakvim ih pokušavaju predstaviti njegovi dosadašnji predstavnici, već zajedničkim snagama sa Crnogorcima, Bošnjacima, Albancima, Hrvatima i svim drugim narodima radi na prosperitetu naše države”, zaključio je Perišić.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније