Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

07. 07. 2020. 13:18   >>  13:21 6

SNP POZIVA

"NKT da ne guši sjever Crne Gore"

Socijalistička narodna partija najoštrije osuđuje, kako kažu, selektivno primjenjivanje sankcija Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti prema određenim regionima ili gradovima.

 

„Sramotne nove mjere NKT-a govore u prilog tome da je ovo tijelo izgubilo svaku vrstu kredibiliteta, i da se mora pod hitno osnovati novi, nezavisni i stručni organ, koji će se suočiti sa problemom koji nam donosi koronavirus“, navodi se u saopštenju.

Smatraju da je sjever države dovoljno pogođen surovom, opustošenom ekonomskom politikom.

„Socijalistička narodna partija najoštrije osuđuje selektivno primjenjivanje sankcija prema određenim regionima ili gradovima. Očigledno je da ovaj partijski organ DPS-a ne donosi odluke na osnovu kritičnosti situacije u kojoj se nalazimo, već direktno na bazi političkih instrukcija režima. Kako drugačije tumačiti činjenicu da smo za desetak dana, od slobodne fri destinacije postali država u kojoj rapidno raste broj zaraženih“, navodi se u saopštenju.

Upozoravaju ovo partijsko tijelo da ne optužuje nepravedno građane zbog trenutne situacije.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније