Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.L.B. ]

08. 07. 2020. 16:35 >> 16:33
6

NIKOLIĆ U SKUPŠTINI

I sa novim licima opozicija gubi izbore

Poslanik DPS-a Andrija Nikolić smatra da će opozicija na parlamentarnim izborima 30. avgusta i sa, kako je kazao, nekim novim licima izgubiti izbore.

Poslanik Demokratskog fronta Nebojša Medojević poručio je da su lideri tog političkog saveza spremni da ispune uslov koji je predložio lider Demokrata Aleksa Bečić, a to je da ne budu na zajedničkoj izbornoj listi opozicije. I predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković prihvatio je taj prijedlog.

Nikolić je u Parlamentu naveo da su poslanici Demokrata u ovom mandatu prihodovali između dva i po i tri miliona eura, a da se četiri godine nijesu pojavili na radnim mjestima.

“Ti ljudi su danas napravili ozbiljan potez na ignorisanje sopstvenih obaveza. Kazali su da se neće pojaviti na parlamentarnoj listi, ja mislim da je to ispravan potez. Samo ih opominjemo i njih i one koji su zaboravili sve što su rekli jedni o drugima, da se prisjete dobro kad su izabrali predsjedničkog kandidata da izgubi izbore umjesto njih, da ovoga puta kada izgube parlamentarne izbore sa nekim novim licima, da ipak izađu zajedno sa tim ljudima i neka obrazlože razloge svog izbornog neuspjeha. Neka ne urade ono što su uradili predsjedničkom kandidatu, ostavljaući ga samog da obrazlaže razloge izbornog neuspjeha ljudima koji su ga podržali”, poručio je Nikolić.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније