Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.L.B. ]

09. 07. 2020. 10:13   >>  10:11

VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ

Nužni novi iskoraci u evropskoj i državotvornoj politici

Crna Gora mora da napravi nove iskorake u evropskoj i državotvornoj politici, jer je to jedini način da se zaustavi stagniranje države u procesu EU integracija do čega smo došli zbog fingiranja reformi, poručila je predsjednica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković.

Kako je saopšteno iz SDP-a, Vuksanović Stanković susrela se danas sa Nj. E. Karelom Urbanom, ambasadorom Češke Republike. Sagovornici su razgovarali o aktuelnom političkom i društvenom momentu u Crnoj Gori sa posebnim fokusom na predstojeće parlamentarne izbore u svijetlu pandemije korona virusom.

Predsjednica SDP je upoznala sagovornika sa stavom SDP-a da na parlamentarne izbore izađe samostalno kao i sa činjenicom da je SDP uvijek otvorena za dijalog sa svim subjektima koji zagovaraju građansku i evropsku i Crnu Goru jednakih šansi za sve svoje građane.

Jedna od tema razgovora bila je i aktuelna ekonomska situacija u kom smislu je predsjednica SDP informisala ambasadora o brojnim predlozima ekonomsko-socijalnih zakona o kojima parlamentarna većina nažalost nije htjela ni da razgovara.

„SDP, pored kritike pogrešne i štetne politike vlasti u mnogim segmentima, uvijek je spremna da ponudi i konkretna rješenja za koja smatramo da su u najboljem interesu naših građana“, navela je predsjednica SDP. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније