Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

09. 07. 2020. 12:33 >> 12:31
7

OČEKIVAN KRAH SASTANKA

Nikolić: Opozicija još jednom demantovala sebe

Neuspjehom sastanaka koji su se održavali u prethodna dva dana, a čija tema je bio pokušaj okupljanja na jednoj listi, opozicija je još jednom pokazala svoju slabost i snagu sujeta njenih lidera, saopštio je portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić.

"Od samog početka, bilo je jasno da je ovaj skup osuđen na neuspjeh te da se radi o simulaciji saradnje između zavađenih političkih subjekata, koji su se sastali samo zato što je SPC to od njih tražila", kazao je Nikolić.

On ocjenjuje da o nivou povjerenja koje vlada među opozicijom, najbolje govori činjenica da lideri stranaka priznaju da ne mogu zajedno ni na jednu listu.

"Kao sto su priznali i da su svjesni kakav im je rejting kod građana kada su izrazili spremnost da im se sklone sa očiju do završetka izbora, ne bi li im drugi donijeli pobjedu, a oni nakon toga preuzeli čelne pozicije. Privid međusobne saradnje, uprkos svemu, nije trajao dugo jer je već sinoć jedan od učesnika sastanka Slaven Radunović napao (Aleksu) Bečića da je namjerno opstruirao jedinstvenu listu čime je vjerovatno ponovo pokrenuo lavinu međusobnih uvreda i napada na društvenim mrežama i medijima", naveo je Nikolić.

Jedina činjenica vrijedna pažnje u svemu što se dešavalo ovih dana, prema njegovim riječima, jeste okolnost da je opozicija još jednom demantovala sebe potvrdom da od bojkota nema ništa "te da će kao što smo i najavljivali svi uredno izaći na izbore. Sva ostala priča predstavlja pripremu alibija za izvjestan izborni poraz koji čeka opoziciju i na ovim izborima".

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније