Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

11. 07. 2020. 14:45 >> 14:43
2

CRNOGORSKA BUDVA

Opozicija i danas snagu usmjerila na stvaranje haosa

Predstavnici opozicije u budvanskom parlamentu i danas su imali priliku da govore i predlažu modele za spas ekonomije u Budvi, međutim oni su svoju snagu usmjerili na stvaranje haosa, kako se ne bi uradilo ništa što će doprinijeti ublažavanju efekata krize nastale pandemijom COVID19, saopštili su iz Crnogorske.

Jedino o čemu su opozicionari na sjednici Skupštine opštine Budva govorili, kako se dodaje u saopštenju Crnogorske, bile su podjele i njihove funkcije, u momentu kada su teme dnevnog reda smanjenjenje poreza na nepokretnosti, ukidanje plaćanja članskog doprinosa Turističkoj organizaciji opštine Budva, ukidanje naknade za korišćenje opštinskih puteva, smanjenje 50 procenata lokalne komunalne takse do kraja 2020. godine, te ukidanje u najvećem dijelu lokalnih adminstrativnih taksi.

"To su osobe koje osim nedostatka opšteg nivoa kulture i komunikacije ne umiju ni da poštuju kolege, te pokazuju izuzetan nivo diskriminacije prema ženama. Govore o podjeli Budve, a smišljeno, svjesno i bezobzirno uvlače porodice u sve dublje podjele i ne prezaju od toga da uništavaju i srozavaju nivo dostojanstva svih građana Budve, i da sve nas pokušavaju da uvuku u političko blato. Na to ne pristajemo. Nikad nijesmo bili u blatu, nikad nećemo ni biti. Možemo biti bez funkcija, ali na blato ne pristajemo. Ne pristajemo na nemoral u koji pokušavate da nas uvučete", poručili su iz Crnogorske.

Dodali su da će radiće kao i danas, kao i svakog dana do sad u interesu građana Budve.

"Trudićemo se da Budvi i njenim građanima obezbijedimo što više mehanizama za pomoć, kako bismo ublažli negativne efekte po sezonu, te kako bismo se odgovorno pripremili za nove izazove koji nas očekuju. Zajedno sa građanima, gradićemo društvo. Nećemo ga rušiti. Što prije postanete svjesni toga, imaćete više vremena da i vi pružite doprinos", zaključuju u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније