Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

16. 07. 2020. 11:29 >> 11:28
4

ORLANDIĆ PORUČIO

Partiotizmom ne barjačimo, svi se dobro znamo

Potpredsjednik SD-a Mićo Orlandić kazao je da iza Socijaldemokrata ne stoji prazan prostor, koji moraju da popunjavaju agresivnom retorikom, zato nemaju potrebu da se razbacuju i barjače patriotizmom, jer se svi u Crnoj Gori dobro znaju.

 

“Vazda smo bili i ostali, svim svojim bićem privrženi Crnoj Gori. Nikad nijesmo pravili kompromise na štetu države. Niti ćemo”,poručio je Orlandić.

Posebno je naglasio da su se predstavnici Socijaldemokrata u prethodnom periodu dokazali kao iskrene patriote koji su sa svih pozicija radili u najboljem interesu Crne Gore i njenih građana.

„Nas preporučuju konkretni rezultati, ljubav prema Crnoj Gori i zalaganje za poboljšanje uslova života građana. Značajno su unaprijeđeni resori kojima su rukovodili naši predstavnici, što je doprinijelo tome da nam na svim izbornim nadmetanjima širom Crne Gore građani ukazuju sve veće povjerenje. Preciznije, prema rezultatima lokalnih izbora koji su održani prethodne 4 godine, podrška Socijaldemokratama je duplirana“, kazao je Orlandić .

Dodao je i da agresivna retorika služi za zamagljivanje činjenice da neko nema rezultate kojima se može pohvaliti.

„Iza nas ne stoji prazan prostor, koji moramo da popunjavamo agresivnom retorikom. Kad imate rezultate, kao što im mi dokazano imamo, a pritom je vaše članstvo od početka na braniku državnih interesa, nema potrebe da vam tema nacionalnog identiteta i takva retorika budu zaštitni znak“, navodi se u saopštenju.

„Socijaldemokrate Crne Gore se već trideset godina uporno, dosljedno i pošteno bore za Crnu Goru i njene državne i građanske interese. Sa nama je svaki građanin načisto. Zato je naš prijatelj svako ko se bori za građansku i evropsku Crnu Goru“, dodao je on.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније