Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 10. 2013. 17:20 >> 17:20

LOKALNI IZBORI

Pozitivna očekuje smjenu vlasti u Mojkovcu

Pozitivna Crna Gora predala je danas izbornu listu za predstojeće lokalne izbore u Mojkovcu.

Nosilac liste je srednjoškolski profesor, Veljko Dedejić koji je poručio da očekuje promjenu vlasti u tom gradu.

Naziv liste je "Pozitivna Crna Gora- Srcem za Mojkovac", a Dedejić rekao je da će nakon izbora, koji su zakazani 16. Novembra, ta stranka biti važan činilac u formiranju buduće vlasti.

On je rekao da Mojkovac ima resurse i ljude, ali da su oni do sada bili potisnuti u drugi plan i da nijesu dobili pravu šansu, jer se, kako je naveo, u Mojkovcu cijenila isključivo politička lojalnost, a ne stručnost i znanje. 

“Nećemo obećavati nemoguće tokom kampanje, ali sve što započnemo to ćemo i završiti i sve što kažemo uradićemo”, dodao je Dedejić.

On tvrdi da Pozitivna nema hipoteke proslošti, "niti misli da postojeće, postrošene i umorne političke elite, mogu donijeti prosperitet".

Dedejić dodaje da su te elite pokazale sve što su znale i umjele za dvije i po decenije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније