Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M. ]

21. 07. 2020. 19:24 >> 19:22

SDP KOTOR

"Najamnička obaveza URE da se sa nama obračuna"

Dok su iz URE šegrtovali u raznim partijama, SDP –ova decenijska upornost i ozbiljnost su doveli do građanske evroatlanske Crne Gore, a u ovom slučaju da vitalna kontakt zona starog grada na Benovu postane trajno vlasništvo građana Kotora, saopšteno je iz OO SDP Kotor.

“Nama je jasno da oni koji sezonski mijenjaju partije i sa mandatom srpskog mitropolita okupljaju opoziciju da bi za URU uzeli obavezu da ratuju sa SDP-om, to rade i protivno zdravom razumu. URA je samo u godinu dana prešla iz koalicije za 21. vijek u koaliciju za 1918. Zato i ne čudi da su rijetki opozicioni politički subjekat u Boki Kotorskoj koji nije podržao dr Ivana Ilića kada ga je ministar zdravlja “Luj Viton” zbog političke pripadnosti uklonio sa mjesta direktora Bolnice Kotor. Jasno je da ne birate saveznika kad treba da ostvarujete svoj proklamovani cilj obračuna sa SDP-om. Gospodo, politički sezonci iz URE, o SDP su slomili zube i najjači ove tri decenije trajanja SDP-a na pravoj strani istorije. Vama nije uspjelo ni kad vas je vodio Darko Pajović dok ste bili u Pozitivnoj pa neće ni sad pod novim imenom”, navode u saopštenju.

Oni podsjećaju sve ne koje intresuje “kako se gradi jak Kotor i Crna Gora”.

Navode i da je tadašnji predsjednik Skupštine opštine Kotor Nikola Bukilica javno objavio davnašnji SDP-ov ispravni koncept da gradu ne treba nova zemlja u Industrijskoj zoni ako nije vezano za zamjenu za zemlju na Benovu, kad već u zoni Grad ima 80.000 kvadrata.

“I tada i za prošli dvojac vlasti Jonica– Jokić to smo javno zvali “muljanjem” radi provizije i svaki put spriječili da se potroši 3 kotorska miliona . Poslednje pismeno obraćanje potpredsjednika opštine Kotor iz SDP-a premijeru i njegov pismen odgovor jasna su potvrda ko je vodio čistu politiku i radio na modelu koji je postao dobro građana Kotora. Benovo je vraćeno Kotoru trajno , a vi ste tu kao i obično gospodo iz URE samo sezonski”, zaključuju u SDP-u.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније