Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 10. 2013. 08:33 >> 09:14
3

BULATOVIĆ DROBNIČU

Izbori su pokradeni, šta god vi napisali

Predsjednički izbori u Crnoj Gori su pokradeni, šta god Evropska komisija EK napisala u izvještaju o napretku, poručio je poslanik Demokratskog fronta Predrag Bulatović šefu delegacije Evropske unije, ambasadoru Mitji Drobniču, koji je skupštinskom Odboru za evropske integracije predstavio Izvještaj Evropske komisije o napretku Crne Gore.

"Crna Gora ima predsjednika države koji je to postao na osnovu krađe na izborima. Imamo Vladu i vlast koji su konstituisani na arhitekturi afere „Snimak” i zloupotrebama državnih resursa. Šta god vi napisali u izvještaju, ovako misli 20 poslanika DF-a i većina građana koja je glasala Miodraga Lekića“, podvukao je Bulatović, piše Dan. 

Podsjetio je da se DF samo privremeno i selektivno vratio u Parlament, a da definitivan stav zavisi od rasvjetljavanja „Snimka”, izbora vrhovnog državnog tužioca i reformi izbornog zakonodavstva. Upozorio je da država klizi ka sve većem unutrašnjem nepovjerenju.

„Nijesmo uspjeli da u parlamentu dovedemo do kraja razgovor sa vrhovnim državnim tužiocem. Nismo mogli sa parlamentarnom većinom da se dogovorimo da napravimo kontrolno saslušanje povodom tvrdnji bivšeg direktora Uprave policije da mu smještaju aferu kriminalne strukture iz Agencije za nacionalnu bezbjednost“, naveo je Bulatović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније