Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

23. 07. 2020. 14:49   >>  14:49 4

"IGRA BROJKI I PROCENATA"

SNP: Pokušavaju smanjiti učinak opozicije

Najnovije istraživanje koje je poslato medijima od strane Liberalne partije, a u stvari je DPS-ovo, imalo je za cilj da okuraži demotivisano biračko tijelo vlasti, ocijenili su u Socijalističkoj naropdnoj partiji (SNP).

Podsjetimo, istraživanje beogradske agencije House of Win pokazalo je da bi prema trenutnoj situaciji, izlasnost na izborima bila 67,5 odsto, što je 2-3 odsto niže nego prethodnog mjeseca. Prema istraživanju koje se odnosilo na rejting koalicija, najbolji rezultat bilježi koalicija DPS-a i LP-a koja bi imala 41,2 odsto podrške. Nakon njih, građani smatraju da bi najbolje prošla i koalicija Demokrata i Demosa sa 16,4 odsto podrške.

"Svima je jasno da se katastrofalna društveno-politička, ekonomska i institucionalna kriza, nezapamćena u novijoj istoriji Crne Gore, pokušava zakamuflirati virtuelnim saopštenjima, koja čak i kada se projektuju zarad jednog cilja – lažnog predstavljanja stvarnosti u kojoj živimo – govori o padu podrške DPS-u i njenim satelitima SD i BS", saopštio je SNP.

U toj partiji ističu da ni DPS više ne krije pad, pa je, kako navode, u odnosu na prošlo istraživanje kada je DPS imao 42 odsto podrške, ona sada došla na 40 odsto.

"Igra brojki i procenata kojom se pokušava smanjiti učinak opozicije, naručena od DPS, ide ka tome da izazove svađu u opozicionim redovima. Međutim, to vlasti neće uspjeti jer su opozicione partije svjesne trenutka i odgovornosti i duboko uvjerene da je pobjeda vrlo blizu. Dakle, u tragikomične projekcije DPS-a ne vjeruju više ni njeni najgorljiviji podržavaoci, a pad rejtinga je nikad gori po partiju koja je desetine hiljada građana godinama osuđivala na život bez posla i elementarnih prava", kazali su iz SNP-a.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније