Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 07. 2020. 10:49 >> 10:47
2

JEDNOGLASNA PODRŠKA

Željko Aprcović nosilac liste DPS-a u Kotoru

Kotorski odbor DPS-a jednoglasno je podržao predlog da aktuelni predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović bude nosilac liste DPS-a na lokalnim izborima 30. avgusta.

"Rukovodeći se dobrom praksom DPS-a pri formiranju svake liste, i predlog odborničke liste kotorskog DPS predstavlja spoj najkvalitetnijih ljudi iz svih oblasti, koji će biti pouzdana garancija još jedne ubjedljive izborne pobjede i uspješne realizacije programa kroz koji će DPS obezbijediti dinamičan razvoj grada i tokom naredne četiri godine", navodi se u saopštenju kotorskog DPS-a.

Program je, kažu, realno osmišljen i baziran na postojećim planskim i strateškim dokumentima.

"Za sve projekte od vitalnog značaja za Kotor obezbijeđena je podrška buduće Vlade koju će predvoditi DPS nakon pobjede na parlamentarnim izborima, kao i predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića", istakli su iz DPS-a.

Na sastanku Opštinskog odbora je konstatovano da je za samo godinu dana, otkad je DPS preuzeo vlast u Kotoru, urađeno mnogo kvalitetnog posla i infrastrukturnih projekata, koji značajno popravljaju kvalitet života građana Kotora.

"Nova lokalna uprava, predvođena DPS-om, uspjela je da sanira ogromne propuste ranije lokalne vlasti predvođene DF-om i Demokratama, a da istovremeno pokrene i završi nove projekte, što je još jedan pokazatelj sposobnosti i vizije programa DPS-a. Dosadašnje upravljanje gradskom upravom je, uz nove ideje i projekte, kao i podsticaje i podršku sa državnog nivoa, model po kojem Kotor treba da nastavi svoj dinamičan ekonomski i društveni razvoj, čak i u uslovima trajuće pandemije koronavirusa, koja pogađa čitav svijet i sve segmente društva", navode iz DPS-a.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније