Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

25. 07. 2020. 14:08 >> 14:08
2

SA KOSOVSKOM MINISTARKOM

Razmatrali apel dijaspore za koaliciju Albanaca

Potpredsjednik Skupštine Crne Gore Genci Nimanbegu i predsjednik Nove Demokratske Snage Forca Nazif Cungu razgovarali su sa ministarkom Vanjskih poslova i dijaspore Republike Kosova Melizom Haradinaj Stubla o mogućnostima i kompromisima za formiranje jedinstvene izborne liste. To je, kako su kazali, apel dijaspore koja podržava formiranje, postizbornu saradnju koalicije Albanaca.

 

Na prvom zajedničkom sastanku sa ministarkom, domaćini su je informisali o poziciji Albanaca u Crnoj Gori, o njihovoj zastupljenosti u administraciji, o glavnim izazovima albanskog naroda kao i o trenutnim dešavanjima uoči izbora 30.avgusta.

“Sa posebnom pažnjom razgovaralo se o mogućnostima i kompromisima, o formiranju jedinstvene izborne liste, cilj za koji je i dijaspora dala apel i podršku za njeno formiranje, postizbornoj saradnji. Domaćini su se zahvalili na kontinuiranoj podršci koju imaju od kolega iz Republike Kosova, a sve to dijeleći zajedničke vrijednosti i stavove u unaprjeđenju životnog standarda građana, kao i izazovima koje imaju susjedne i prijateljske zemlje”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније