Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 10. 2013. 12:58   >>  16:25

POZITIVNA CG

Predali listu za izbore u Petnjici

Pozitivna Crna Gora predala je danas izbornu listu za lokalne izbore u Petnjici. Naziv liste je "Pozitivna Crna Gora - Srcem za Petnjicu", a nosilac Nihad Kršić.

Kršić je rekao da Pozitivna Crna Gora ima ljude koji će znanjem i srcem Petnjicu pretvoriti u opštinu gdje se dolazi, ostaje, radi i zivi dobro.

"Vjerujemo da će Petnjičani iskoristi veliku šansu koju smo dobili vraćanjem opštine i glasati za odgovornu vlast koja će iz godine u godinu otvarati nova mjesta i razvijati Petnjicu, kako bi se zaustavilo iseljavanje, prije svega mladih i obrazovanih ljudi", rekao je Kršić nakon predaje liste, saopšteno je iz Pozitivne.

On smatra da će Petnjica sa Pozitivnom Crnom Gorom biti svijetli primjer kako se od nerazvijene prvo dobija opština u razvoju, a nakon određenog perioda i bogata opština.

"Petnjica ima resurse i ljude, i mi ćemo to iskoristiti na pravi način. Naša je misija da svima koji znaju, umiju i žele da pomognu razvoju Petnjice damo šansu", rekao je Kršić.

On je naveo da Petnjičani zaslužuju kvalitetniji i prosperitetniji život.

"Imamo jasan program za razvoj poljoprivrede, šumarstva i drvoprerade, ekologije, energetike i turizma, odnosno, svih onih oblasti koje je vlast zapostavila, a koje je uz vrijedan i marljiv rad moguće pokrenuti", rekao je on.

Kršić je pozvao Petnjičane da glasaju za nove ljude koji će raditi srcem i znanjem za svoj kraj.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније