Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

01. 08. 2020. 10:20   >>  10:22 7

URA

Dr Zoran Pavličić podržao platformu "Crno na bijelo"

Dr Zoran Stevov Pavličić jedan od najvećih crnogorskih dječjih hirurga, podržao je danas platformu “Crno na bijelo” koju su ranije predstavili iz Građanskog pokreta URA, Saveza građana CIVIS uz podršku nezavisnih intelektualaca i slobodnih građana, kazali su iz Medijskog tima ove platforme.

"Smatram da program Građanskog pokreta URA sa platformom 'Crno na bijelo' nudi građanima Crne Gore okupljanje oko gorućih tema koje urušavaju našu zajednicu kao što su odsustvo vladavine prava, slabe i od politike zavisne institucije, neodrživa ekonomija, nedovoljna pažnja države prema nauci, prosvjeti i zdravstvu kao i izrazeni nemar i nedostatak strateške politike u očuvanju životne sredine", naveo je Pavličić u podršci.

Pavličić ističe da je po nacionalnosti Srbin, ali da “samo zajedno, izbjegavajući nametnute nacionalne i vjerske podjele, udruženim progresivnim snagama naše zajednice možemo izgraditi modernu Crnu Goru, kojom ćemo biti ponosni”.

Kako ističu u URA-i, Pavličić je školovan u Francuskoj i u USA, dugo je radio u Dječjoj bolnici KCCG i u mnogim afričkim zemljama kojima je pomogao u razvoju moderne hirurgije.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније