Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

01. 08. 2020. 10:39 >> 11:46
54

DEMOKRATE BUDVA

Šest hiljada glasova podrške DPS-u nemoguća misija

U budvanskom opštinskom odboru Demokrata, ističu da je podrška DPS-u na predstojećim izborima od 6.000 glasova, koliko je najavio nosilac njihove liste Nikola Divanović, nedostižna, ali da je dobro što bodri sebe, mada bi bilo pametnije, kako kažu, da i onih 2.000 koliko je podržalo listu, ubijedi da ih treba glasati.

"Divanović je zaboravio da je na predsjedničkim izborima 2018. njegov šef, osvojio jedva 4.200 glasova. Lijepo je što bodre sebe, ali pametnije bi mu bilo da se potrudi da ubjedi ljude da ovakvu izbornu listu glasaju makar svi od ovih 2.000 potpisnika iste, što vjerujemo da će mu biti nemoguća misija", naglašavaju u Demokratama Budve.

Kako ističu u saopštenju Demokrata, Anđela Borilović i Vladimir Bulatović, do skoro učesnici protesta “Odupri se", bili su najglasniji od svih u skandiranju "Milo lopove", ali su eto napravili pauzu između priprema odluka o razriješenjima u odborima direktora i savjetima i umanjenja koeficijenata zaposlenima u Opštini.

"Divno je vidjeti da je i ovaj dvojac sa kormilarom uzeo predah od danonoćne brige za javne finansije. Možda su usput i sreli nekog zaposlenog u RTV Budva ili lokalnoj upravi, pa su ih u prijateljskom razgovoru posavjetovali šta da rade sa kreditima i kako da prehrane svoje porodice i sa ovolikom platom koju već nekoliko mjeseci ne primaju, a posebno kako će to uraditi sa 20 odsto umanjenim zaradama. Takođe, sigurni smo i da je još jedan ekspert sa diplomom turističkog tehničara, Petar Ivković, iznio javnosti svoja viđenja o aktelnoj turističkoj sezoni i kako da se privreda izvuče iz situacije koja je na ivici ambisa. Suzana Pribilović je jedina iz tog društva koja je dane provodila na terenu, nagovarajući građane da, ako već neće da podrže DPS koaliciju, podrže određenu Grupu građana koju su formirala njena braća, a koja će pokušati da prevare glasače kao 2016. CDU, a kasnije Crnogorska", navodi se u saopštenju Demokrata Budve.

Interesantno je da, kako kažu, se na izbornoj listi sa Crnogorskom, nalazi izvjesni gospodin koji nijednu litiju nije propustio. Sem toga, jedan je od potpisnika peticije ljekara kojom se daje podrška borbi protiv Zakona o slobodi vjeroispovjesti.

Пратите нас на

Коментари54

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније