Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

02. 08. 2020. 21:23 >> 21:24
10

DEMOKRATE PEŠIĆU

"DPS dokazao da ne umije, mora da ode"

Demokrate su večeras saopštile kako nije prošlo ni pola sata od predstavljanja liste "Mir je naša nacija", a DPS-a su već iznijeli "niz nebuloza" i otvoreno demonstrirali strah.

Oni su reagovali na ocjenu predstavnika DPS-a Nikole Pešića da će Demokrate biti "najtragikomičnija skupina" na predstojećim izborima.

"Da će DPS pobijediti na narednim izborima, tačno je isto koliko je tačno i da je predsjednik mladih DPS-a, mlad. Ipak, znamo da se "mladi" gubitnik uplašio, ne toliko od izvjesnog poraza na izborima, koliko od činjenice da će posle izbora morati da se oproba na slobodnom tržištu rada. Vjerujemo da je nekome ko za sebe govori da će "kad poraste biti Milo" to zaista fobično, ali Crna Gora je jedva izdržala porodicu Đukanović, tako da joj jedan takav naslednik ne treba", navode iz te partije.

Navode kako im je jasno da poruke pomirenja, ljubavi, sloge i zajedništva izazivaju paniku i pometnju u DPS-u.

"Jasno nam je da naša opredijeljenost prema Evropskoj unuji kod DPS antievropljana i autokrata izaziva paniku. Jasno nam je da naš cilj da radimo u korist i u interesu građana i države Crne Gore kod njih izaziva nervozu. Ali nas to neće ni zaustaviti ni pokolebati. 30 avgusta ćemo vas ubijedljivo pobijediti i krenuti moralno i ekonomski da obnavljamo Crnu Goru.Dokazali ste da ne umijete, i zato morate da odete. Počnite da raspremate kabinete, jer dolazi nova "najtragikomičnija skupina" na predstojećim izborima i poštena vlast. Dolaze stručni i sposobni ljudi koji će raditi za dobro Crne Gore", poručile su Demokrate.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније