Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 10. 2013. 15:38 >> 15:38

JEDNOGLASNO

Bajčetić predsjednik Mreže mladih PzP-a

Nikola Bajčetić jednoglasno je izabran za predsjednika Mreže mladih Pokreta za promjene (PzP) na današnjoj izbornoj skupštini.

 

 

Pred oko 100 delegata iz svih krajeva Crne Gore, Bajčetić se, kako se navodi u saopštenju, osvrnuo na dosadašnje uspjehe u radu, sa posebnim akcentom na dosadašnji rad Mreže mladih na sjeveru Crne Gore, jer se suočavaju sa brojnim izazovima.

„Istakao bih i posebno pohvalio Mrežu mladih PzP-a na sjeveru, jer u ovoj teškoj ekonomskoj situaciji, kada su mladi izloženi raznim izazovima, a najčešće i primorani da napuštaju svoje gradove u potrazi za boljim životom, nije lako bilo biti član PzP-a i aktivno učestvovati u sprovođenju ideja i ciljeva naše partije, koja uvijek djeluje reformatorski. Nedavno smo pokrenuli i inicijativu za ekonomski razvoj sjevera, stoga vjerujem da će upravo mreža mladih u ovom regionu još jednom dati veliki doprinos kroz svoje akcije“, kazao je on.

Mreža mladih PzP će nastaviti i u narednom periodu da afirmiše princip da politika za mlade mora biti zasnovana na univerzalnim vrijednostima pluralističke demokratije i ljudskih prava.

„Težićemo ciljevima kao što su pravda, poštovanje identiteta, pristup sopstvenoj kulturi, jednake šanse za sve, integrisanje u obrazovnu dimenziju uzimajući u obzir težnje i nadanja mladih, kao i podsticanje da mladi budu nezavisni i da njeguju osjećaj za odgovornost i posvećenost volonterskom radu“, kazao je on, između ostalog.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније