Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

20. 10. 2013. 08:10 >> 08:22
4

ZBOG "SNIMKA"

Bulatović: Moguć totalni bojkot parlamenta

Poslanik Demokratskog fronta Predrag Bulatović nije juče isključio mogućnost da taj opozicioni politički savez započne totalni bojkot parlamenta ukoliko afera „Snimak” ne bude do kraja rasvijetljena.

 

 

Bulatović je rekao da afera „Snimak” u ovom trenutku nije ni pravno, ni politički rasvijetljena. Zato, kako je rekao, DF pažljivo prati njen rasplet.

“Od tog raspleta i generalno od sudbine zahtjeva opozicije sa protestnog mitinga zbog krađe na predsjedničkim izborima zavise naši dalji potezi. Podsjećam, DF se privremeno nakon dvomjesečnog bojkota vratio u parlament i selektivno učestvujemo u njegovom radu. To selektivno učešće razmatramo i za prva naredna zasjedanja Skupštine, koja će biti već iduće sedmice. Kad se dovedu do kraja aktivnosti vezane za aferu Snimak, DF ima više opcija, među kojima su potpuni povratak u parlament i trajni bojkot bez razumijevanja za postupke političkih subjekata koji su spremni da pređu preko afere Snimak i drugih malverzacija vlasti”, rekao je Bulatović u izjavi za Dan.

Kako je pojasnio, opcija je i demokratsko vaninstitucionalno djelovanje Fronta.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније