Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

20. 10. 2013. 19:08 >> 09:27

SJEDNICA PARTIJE

LP izabrala predsjedništvo

Danas je u Podgorici održana konstitutivna sjednica novog saziva glavnog odbora LPCG, na kojoj se raspravljalo o političkoj situaciji u Crnoj Gori i poziciji Liberalne partije.

Na prijedlog predsjednika Andrije Popovića izabrano je predsjedništvo LP, koje će brojati 17 članova.

Predsjednik će biti Andrija Popović, potpredsjednici Zdravko Šoć, dr Dubravka Vujičić i Satka Hajdarpašić, generalni sekretar Esad Šainović a kordinator mladih liberala Amar Borančić. 

Glavni odbor je imenovao i savjetnike predsjednika partije: Jovana Rabrenovića, Aleksandra Ljumovića, Mirzu Krcića, Jova Rabrenovića i Vatroslava Belana.

"Glavni odbor Liberalne partije je prihvatio prijedlog Opštinskog odbora Cetinje o samostalnom nastupu na lokalnim izborima u Prijestonici i usvojio odborničku listu sa kojom će liberali nastupiti na Cetinju", saopšteno je iz Liberalne partije.

Glavni odbor je raspravljao i o ostalim pitanjima iz svoje nadležnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније