Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 08. 2020. 15:24 >> 15:26
7

DIVANOVIĆ SAOPŠTIO

Opština Budva isplatila dugovanja zaposlenima

Predsjednik Opštine Budva Nikola Divanović saopštio je da na današnji dan ta lokalna samouprava nema dugovanja prema zaposlenima i odbornicima.

 

"Uradili smo ono što smo i obećali. Nakon mjesec i po dana svakodnevnih napora, uspjeli smo da u saradnji sa Vladom Crne Gore obezbjedimo zarade za sve zaposlene u Opštini Budva. Isplata je počela juče i biće završena danas. Dakle, na današnji dan, Opština Budva nema dugovanja prema zaposlenima ali ni prema odbornicima", rekao je Divanović.

Dio tih odbornika, kako je rekao, umjesto na sjednicama Skupštine, svoju platu zarađuje ispred ulaza u zgradu Opštine ili po opštinskim preduzećima, uveseljavajući građane i istovremeno ometajući nas koji se borimo i za građane i za zaposlene koje su oni ostavili bez plata.

"Mi nastavljamo dalje, bez obzira na destrukciju i nasilništvo i već u petak imamo novu sjednicu lokalnog parlamenta na kojoj ćemo usvojiti još jednu važnu mjeru iz paketa pomoći građanima i privredi, ovoga puta konkretno budvanskim zanatlijama. Imamo ambiciju da time zaokružimo jedan od najizdašnijih paketa pomoći koje je usvojila jedna lokalna samouprava u Crnoj Gori", zaključio je Divanović.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније