Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 10. 2013. 16:25 >> 16:25

LOKALNI IZBORI

SDP: U Mojkovcu se može bolje

Socijaldemokratska partija predala je danas listu kandidata za odbornike u Skupštini opštine Mojkovac. Nosilac liste je Angela Ćorić.

„Uvjereni smo da će i ovi lokalni izbori pokazati kontinuirani rast povjerenja u Socijaldemokratsku partiju i obezbijediti snažniji uticaj SDP-a na donošenje odluka u Mojkovcu“, saopštili su iz te partije.

Kažu da će njihovu kampanju od kampanje koju će voditi druge političke partije razlikovati objektivno sagledavanje situacije u Mojkovcu, kao i rezultata rada lokalne uprave.

„Činjenica je da je postojeća lokalna vlast imala rezultate koje treba afirmisati, ali je isto tako tačno da je u mnogim segmentima mogla, ali i morala bolje. Znamo koje smo projekte realizovali, ali smo svjesni i onoga sto je propušteno, odnosno nedostataka koje su pratile lokalnu upravu“, navode iz SDP-a.

U toj partiji su uvjereni  da Mojkovac može bolje, „ali i da mi sami možemo bolje. Zato tražimo veće povjerenje građana, jer smo čvrsto riješeni da ispravljamo i sopstvene nedostatke“.

Najavljuju da će, drugačijim pristupom i novim ljudima koje će afirmisati u kampanji, pokazati spremnost da preuzmu veću odgovornost i pruže značajniji doprinos rješavanju nagomilanih problema i unapređenju kvaliteta života u Mojkovcu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније