Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 10. 2013. 16:48 >> 16:49
2

ZA PROSPERITET PETNJICE

Petnjica: SNP predala izbornu listu

Predstavnici Socijalističke narodne partije Petnjica, predali su danas Opštinskoj izbornoj komisiji odborničku listu, za predstojeće izbore koji će se održati 16. novembra 2013. godine.

 

Listu koja nosi naziv „Socijalistička narodna partija- za prosperitet Petnjice“ predao je predsjednik Odbora SNP Pajazit Rastoder I nosilac izborne liste Zaim Ličina, zajedno sa ostalim odborničkim kandidatima ove Partije.

“Želimo da gradimo dobre odnose s komšijama i svijetom, da obezbijedimo stabilnost i napredak, da ljudima pružimo šansu i stvorimo preduslove za zaposlenje, posebno mladih ljudi, kao i izgradimo neophodnu infrastrukturu na cijelom području opštine Petnjica “, kazao je Ličina.

Na odborničkoj listi SNP- za prosperitet Petnjice su: Zaim Ličina, Ivana Ivezić, Pajazit Rastoder, Novo Luković, Mujko Adrović, Adem Rastoder, Mujesira Rastoder, Žarko Stanišić, Heda Rastoder, Biljana Ivezić, Branislav Joksimović, Misin Rastoder, Ersin Rastoder, Milovan Luković, Milenko Ivezić, Dejan Joksimović,  Mersudin Ličina, Ivana Joksimović, Vučina Luković, Danka Luković, Sako Rastoder, Miladin Petrović i Hasima Ličina.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније