Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 10. 2013. 19:48 >> 19:48
2

REALAN PLAN RAZVOJA

SDP predala listu u Petnjici

Socijaldemokratska partija SDP u Petnjici je danas predala listu kandidata za odbornike opštinskoj izbornoj komisiji.

 

Na listi se nalazi 31 kandidat za odborničko mjesto u lokalnom parlamentu, različite profesionalne strukture.

"Prosjek godina na listi je 31, što ukazuje na to da je riječ o veoma mladoj i perspektivnoj grupi, kojoj se vjeruje", poručuju iz SDP-a.

Predavanju liste prisustvovala je većina kandidata, na čelu sa nosiocem liste, Almirom Rebronjom.

Listu pod nazivom "SDP za Petnjicu" Almir Rebronja je proglasio najjačom, sa uvjerenjem da će SDP u Petnjici biti liderski politički subjekt.

"SDP je uvijek bila prijatelj Petnjici i njenim stanovnicima, što dokazuju brojni bitni projekti koje smo realizovali, između kojih posebno ističem lidersku ulogu u vraćanju statusa Opštini Petnjica", dodao je Rebronja.

Građani Petnjice će, prema njegovim riječima, prepoznati vrijednost SDP-a.

 

 

"Snagu SDP u Petnjici naročito odslikava masovni pristup mladih i školovanih ljudi, koji prepoznaju našu prošlost i sadašnjost kao put vodilju za svijetlu budućnost cijele Petnjice", kazao je dr Rebronja.

On ističe da je program SDP-a za razvoj Petnjice ono što građani već prepoznaju kao objektivno.

"Naš plan razvoja Petnjice je realan, želimo da se Petnjica razvija na zdravim osnovama, kako to i zaslužuje", istakao je Rebronja.  

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније