Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.Mi.

31. 08. 2020. 14:59 >> 15:02
2

ZAHVALNOST GRAĐANIMA

Kotorski Liberali ostvarili značajan rast

Kotorski Liberali uspjeli su u vrijeme političke, ekonomske i zdravstvene krize da pokažu stabilnost i kvalitet i zabilježe rast povjerenja građana na lokalnim izborima u Kotoru. Naš rezultat u po nas veoma nepovoljnim okolnostima, dosta bolji od onog iz 2016. godine, dokaz nam je da su građani prepoznali kvalitet našeg zalaganja, kazali su iz Liberalne partije.

''Zato želimo da se zahvalimo svim građanima i građankama Kotora koji su podržali listu "Za liberalni Kotor- Andrija Pura Popović"'', navode u saopštenju.

Ovo je, kako kažu, veliki podsticaj za liberale i za liberalizam u Kotoru ali i Crnoj Gori uopšte.

''Veliki podsticaj da još snažnije nastavimo da se borimo za ono u što zajednički vjerujemo,prevashodno liberalnu demokratiju i nastavimo da budemo iskreni partneri građanima'', kazali su iz Liberalne partije.

Čestitali su i svim drugim izbornim listama u Kotoru, koje će tvoriti lokalni Parlament, na postignutom uspjehu i na generalno korektnoj kampanji i izbornoj utakmici.

''Uvjereni smo da će uskoro pred nama, kod formiranja nove lokalne i državne vlasti biti postavljeno pitanje zrelosti kotorske i crnogorske demokratije, koja treba  da pokaže da pripada modernoj i evropskoj civilizaciji i političkoj misli'', zaključili su iz LP.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније