Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina ]

01. 09. 2020. 16:20 >> 16:48
7

AMBASADA SRBIJE U CG

Očekuju značajno poboljšanje odnosa CG i Srbije

Izborni rezultat u Crnoj Gori pokazatelj je bratstva, prijateljstva i bliskosti sa Srbijom, kazali su iz Ambasade te države u Podgorici, navodeći da očekuju značajno poboljšanje odnosa dvije države.

 


Iz Ambasade su istakli da se Srbija ni na koji način nije miješala u izborni proces, poštujući Crnu Goru i suvereno pravo njenih građana da slobodno i demokratski odlučuju. 

Oni su pozdravili preliminarne zaključke ograničene ODIHR misije za posmatranje parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, kao i mirno izražavanje volje građana na proteklim izborima.

Iz Ambasade su čestitali svim učesnicima na ostvarenim rezultatima.

“Vjerujemo da je ovaj izborni rezultat pokazatelj bratstva, prijateljstva i bliskosti naših država i očekujemo značajno poboljšanje odnosa Crne Gore i Srbije”, naveli su iz Ambasade. 

Oni su kazali da je impresivan bio odziv birača uprkos opasnosti od koronavirusa, velikih vrućina i konstatovanih primjedbi u navedenom izvještaju, što sve, kako su rekli, govori kolika je velika bila želja crnogorskih građana za promjenama.

“Građani Crne Gore izvojevali su tu važnu pobjedu i pokazali koliko su im važni naši bliski odnosi, zajednička Evropska budućnost i najbolja moguća saradnja dvije države”, naveli su iz Ambasade Srbije.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније