Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina ]

01. 09. 2020. 19:19 >> 19:22
2

SD

Napadnut predsjednik mladih SD u Pljevljima

Predsjednik Omladine Socijaldemokrata (SD) Pljevlja, Sanin Raščić, napadnut je u tom gradu, saopštili su iz SD i pozvali nadležne organe da preuzmu sve kako bi vinovnici tog događaja bili adekvatno sankcionisani.

 

“Divljački pir “oslobodilaca” iz Pljevalja nije se završio demoliranjem naših prostorija u tom gradu. Ovog puta, izgrednici su otišli korak dalje“, kaže se u saopštenju SD.

Navodi se da je napadnut častan čovjek koji u svojoj političkoj karijeri, kao i u svom životu uopšte, nikad nikog nije uvrijedio ili povrijedio, po bilo kom osnovu.

Iz SD su pozvali nadležne državne organe da preuzmu sve mjere i radnje kako bi vinovnici tog događaja bili adekvatno sankcionisani.

„I da zaštite sve građane Crne Gore od dolaska “slobode” i “demokratije” kakvu je iskusio Raščić, kako bi se konačno zaustavilo divljanje po Crnoj Gori od kojeg se većina naših sugrađanki i sugrađana, proteklih par dana, ne osjeća bezbjedno“, navodi se u saopštenju.

U SD-u se, kako su kazali, nadaju da će „oni koji posljednjih dana obećavaju demokratizaciju društva, ikonografijom koja nas podsjeća na devedesete, shvatiti da građanska Crna Gora nema alternativu“.

„A da je put kojim su krenuli najveća prijetnja upravo takvoj Crnoj Gori“, dodaje sed u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније