Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

03. 09. 2020. 10:31   >>  10:37 2

MIR JE NAŠA NACIJA

"Ima li policija osumnjičenih za nedjela u Pljevljima"

Iz koalicije "Mir je naša nacija", istakli su da su sinoć zajedno sa građanima Pljevalja, uspjeli da sačuvaju svetinje od DPS provokatora, koji su sada krenuli i na privatne objekte braće Muslimana.

"Međutim, dok su bili pred svetinjama i drugim vjerskim objektima Islamske zajednice, provokatori su krenuli na privatne objekte naše braće Muslimana. Pošto se provokatori ne ustručavaju da napadaju i imovinu pojedinaca, moraćemo da čuvamo čitav grad i svakog čovjeka u njemu islamske vjeroispovijesti od Veljovića koji još prstom nije mrdnuo povodom svih ovih događaja", navodi se u saopštenju Koalicije.

Oni su upitali Veljovića gdje su kamere u gradu u kojem se podižu tenzije, da li imaju osumnjičene i šta rade državni organi u Pljevljima.

"Da li ste svjesni da vaše ćutanje potvrđuje sumnje svih građana Crne Gore da upravo vi sve ovo radite? Napadima na našu braću Muslimane nakon napada na pravoslavne objekte samo uvećavate vlastitu sramotu u posljednjim trenucima kada imate priliku da učinite i nešto dobro po naše društvo, po čemu bismo zapamtili i Vas i Vašu Upravu policije. Ovako, jedini trag koji ostaje iza vaše vlasti je onaj od sprejeva kojima ste ispisivali mrziteljske grafite. No, i to ćemo okrečiti i ukloniti", poručili su iz koalicije "Mir je naša nacija".

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније