Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

03. 09. 2020. 12:00 >> 12:40
3

SNP PORUČUJE

"Pred CG ljepša i sigurnija budućnost"

Socijalistička narodna partija (SNP) poručuje svim građanima Crne Gore da je pred nama vrijeme promjena koje će nas odvesti u ljepšu i sigurniju budućnost. Kažu da imaju recept i kadar koji će učiniti sve da nam zajednička kuća svima bude udobna.

"Prošlo je nekoliko dana od kako je narod Crne Gore odlučio da mnoge stvari u ovoj državi treba promijeniti, ali su neke navike ostale iste. I to kod onih koji su podržavali odlazeći režim, sada još žešći i uporniji u svojoj patološkoj mržnji prema onima 'koji nijesu za DPS'“, kazali su iz SNP-a.

Najupečatljivi su, kaže, tzv. borci za očuvanje Crne Gore.

"Od čega i od koga je čuvaju, ni oni ne znaju. No, sve je to od gologa straha za egzistencijom jer privrženost DPS-u gledaju kroz ličnu korist pojedinaca istaknutih funkcionera i njihovih sinova a ne kroz opšte dobro svih građana Crne Gore. Iz tih razloga imamo i razumijevanje za one koji u paničnom strahu pribjegavaju ispisivanju opasnih poruka po društvenim mrežama, ali i neki mediji tome nijesu odoljeli. Imamo razumijevanje ali ne i opravdanje i to mora prestati. Ako ne prestane, ima i za to lijeka. Nova vlast će znati kako sa takvima", navodi se u saopštenju.

Iz SNP-a navode da će isti slučaj biti i sa onima koji su se ogriješili o zakone i propise.

"Drugih nije bilo jer samo su oni imali monopol nad svim i svačim u državi. Svima je poznato da je jedini uslov za zaposlenje u državnim organima bila članska karta DPS-a ili SD-a", kazali su iz SNP-a.

Odgovornost je, kažu, sada na njihovoj strani. Iz SNP-a poručuju da žele pomirenje Crne Gore, jer, kako su kazali, sve što je dolazilo od DPS-a dolazilo je sa podjelama.

"Znajući kako se radilo nekad, jedan dio građana je sada u strahu da će isto biti nastavljeno, samo u zamijenjenim ulogama. Neće, dragi građani, ne plašite se toga. Mi smo se protiv toga borili, pa se nećemo isto ponašati, ne ide. Odgovaraće, ponavljamo, samo oni koji su se ogriješili o zakone. Za sve druge ima mjesta, da zajedno gradimo ljepšu budućnost za Crnu Goru, po standardima ljudskosti i pravičnosti a ne politikanstva. Važno je samo da naučite da poštujete pravila jer utvrđena su da bi se poštovala. Nema više maminih i tatinih sinova, kumova, rođaka i ostalih. Svi smo na istom zadatku, sa istim uslovima. Znanje i pamet su ponovo na cijeni, ništa partijska pripadnost i veze na 'visokom nivou'“, navodi se u saopštenju.

Ocjenjuju da je Crna Gora ekonomski opustošena.

"Ali poštenim i odgovornim radom tvrdimo da ćemo uspjeti da poboljšamo ekonomski status svih građana, bilo koje vjere i nacije. Za budućnost svih nas i naših porodica. Radićemo i graditi za sve a ne za pojedince koji ne znaju šta imaju", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније